Brunnebys Portvinsgelé är god till kötträtter, kyckling, kalkon och ost, särskilt gott till blåmögelost.
Läs mer
Våra geléer utmärks av mycket frukt och bär. Vi sötar vår gelé med så lite socker som möjligt. Du känner skillnaden direkt.
Brunnebys Portvinsgelé är god till kötträtter, kyckling, kalkon och ost, särskilt gott till blåmögelost.
Läs merBrunnebys Röda vinbärsgelé har en sötsyrlig smak. Gelén är god till kött och på rostat bröd.
Läs merBrunnebys Rönnbärsgelé är god till oxkött, vilt och lamm.
Läs merVi gör Brunnebys Svartvinbärsgelé av solmogna bär. Gelén är god till kött, ost och rostat bröd.
Läs merBrunnebys Tranbärsgelé är god till kött- och fågelrätter. I många länder har man som tradition att servera ”Cranberry Sauce” till kalkon, ofta vid Thanksgiving och julen. Brunnebys Tranbärsgelé passar utmärkt.
Läs merBrunnebys Vitlöksgelé är god till kött och kyckling. Prova även som smaksättning i sås.
Läs mer