Brunnebys Apelsinmarmelad är en traditionell marmelad som vi smaksätter med citruslikör. Marmeladen har en frisk, god smak och passar utmärkt till rostat bröd och scones.
Läs merMarmelad
Mot slutet av 80-talet började Eva Ronström experimentera med att koka sylt hemma i köket. Hon hade länge tyckt att sylt och marmelad behövde ett kvalitetslyft här i landet. Snart byttes småkastrullerna ut mot vår stora 400-liters gryta. Dagar och långa kvällar arbetade hon med att ta fram nya recept. God kvalitetssylt med mycket bär och frukt och lite mindre socker var målet. Snart hade hon utvecklat mer än 35 olika sorters sylt, marmelad och gelé, Skandinaviens största sortiment. Brunnebys glasburkar bevarar smak och kvalitet perfekt.
Björnbärsmarmelad
Vi gör Brunnebys Björnbärsmarmelad av solmogna bär. Marmeladen passar utmärkt till rostat bröd, vaniljglass och ostbrickan.
Läs merFikonmarmelad utan tillsatt socker
Brunnebys Fikonmarmelad är naturligt sötad med päronjuice och innehåller inget tillsatt socker. Marmeladen smakar gott till mögelost och getost. Den är även perfekt till scones och rostat bröd.
Läs merHavtornsmarmelad
Brunnebys Havtornsmarmelad har en syrlig och exotisk smak. Havtorn växer på buskar, ofta på sand. Bären är rika på vitaminer och mineraler. Marmeladen smakar bra till rostat bröd, ost och vaniljglass.
Läs merHjortronmarmelad
Brunnebys Hjortronmarmelad utan kärnor är god att äta varm till glass. Den passar även utmärkt till våfflor och dessertostar t.ex camembert.
Läs merMangomarmelad
Brunnebys Mangomarmelad har en frisk och fin smak. Marmeladen smakar gott till rostat bröd, scones och som fyllning i tårtor och bakverk. Prova gärna till våfflor och pannkakor.
Läs merPäronmarmelad med ingefära
Brunnebys Päronmarmelad med ingefära har en söt och frisk smak. Marmeladen passar bra till ostbrickan, särskilt till mogen brie. Den är även god på rostat bröd.
Läs mer