Äppelsylt

Vi gör Brunnebys Äppelsylt av små äpplebitar som kokas i fin äpplemust. Äppelsylt passar utmärkt till gröt, filmjölk, yoghurt och även till ost, rulltårta eller fläsksteken.

Läs mer

Blåbärssylt

Vi gör Brunnebys Blåbärssylt av fina, solmogna bär. Blåbärssylt passar utmärkt till pannkakor, filmjölk, yogurth och vaniljglass.

Läs mer

Drottningsylt

Vi gör Brunnebys Drottningsylt av solmogna blåbär och hallon. Drottningsylt passar utmärkt till pannkakor, filmjölk, yoghurt och vaniljglass.

Läs mer

Hallonsylt

Vi gör Brunnebys Hallon av solmogna bär. Hallonsylt passar utmärkt till pannkakor och våfflor. Prova även som god fyllning i småkakor och tårtor.

Läs mer

Hjortronsylt

Brunnebys Hjortonsylt passar utmärkt till våfflor, ostkaka, pannkakor och är även mycket god varm till vanilj- glass eller friterad camembertost.

Läs mer

Jordgubbssylt

Brunnebys Jordgubbssylt kokas av fullmogna bär av utvalda sorter. Jordgubbssylt är perfekt till pannkakor, ostkaka, gröt, vaniljglass och gräddtårta.

Läs mer

Körsbärssylt

Brunnebys Körsbärssylt smakar syrligt och friskt. Sylten passar utmärkt till pannkakor, ostkaka, vaniljglass och risgrynsgröt.

Läs mer

Lingonsylt

Brunnebys Lingonsylt passar utmärkt till köttbullar, raggmunk, blodpudding, pannkakor och mycket annat.

Läs mer